Tero ”Siniverkkarimies” Heikkilä

Siniverkkarimies eli Tero Heikkilä on tubettava faija Järvenpäästä, jolla on jo yli 110 000 seuraajaa. Aikoinaan fysioterapeuttiyrittäjänä toiminut Heikkilä julkaisi ensimmäisen videonsa tammikuussa 2018. Alkuun hän teki videoita yksin, mutta pian mukaan tulivat hänen silloin 7- ja 9-vuotiaat tyttärensä Hertta ja Hilla. Nykyään mukana videoiden teossa on koko Heikkilän viisihenkinen perhe ja tubettamisesta on syntynyt Heikkilän kokopäivätyö.

Siniverkkarimies-kanavan juttu on aitous, jossa perhearkea kuvataan rehellisesti sellaisena, kuin se on hurtilla huumorilla höystettynä. Videoilla näkyy teemoja laidasta laitaan. Osa videoista on haastevideoita ja osassa käsitellään arjesta tuttuja tilanteita, kuten lemmikkieläimen hankintaa. Heikkilä käy lasten kanssa keskusteluja, onko se järkevää ja millaisia vastuita lemmikin hankkimiseen liittyy.

Todellinen läpimurto oli 24 tunnin lattiahaaste -video, jossa kolmikko vältteli koskemasta lattiaan 24 tuntiin. Videon julkaisun myötä seuraajamäärä lähti kovaan nousuun. Tällä hetkelle kanavan katselluin video on 24h pahvilaatikossa, missä sama kolmikko kisailee siitä, kuka jaksaa viettää aikaa pahvilaatikossa pisimpään. Videota on katsottu lähes 600 000 kertaa.

Tutustu Siniverkkarimieheen:
Siniverkkarimiehen esittelyvideo
Siniverkkarimiehen YouTube -kanava
Siniverkkarimies TikTokissa
Siniverkkarimies Instagramissa
Siniverkkarimies Facebookissa