Sami Uotila

Kuva: Eero Kokko

Ajatus isille

Terve isät, faijat, ukot ja papat!

 Yksi elämän totuuksista on se, että aina ei vain mene putkeen. Elämä kolhii kulkijaa ja hetkittäin kaikki saattaa olla todella raskasta. Me isät ollaan kuitenkin lapsille kiintotähtiä, joihin he uskovat ja tukeutuvat ja usein, vaikka aina ei olisi syytäkään, joita he myös ihailevat. Tämä lapsen rakkaus vanhempaan on puhdas ja kaunis.

 Meille se tarkoittaa vastuuta, jonka kantaminen voi tuntua ylivoimaiselta, jos kaikki on romahtamassa ympäriltä. Silloin on hyvä hetki pysähtyä. Kysyä tarvitsenko apua. Se on ihan ok ja enemmänkin, se voi muuttaa sinun ja lapsesi elämän.

 On tärkeää antaa anteeksi. Ihan ensimmäiseksi itselleen. Anteeksiannolla on ihmeellisen parantava vaikutus. Sanonta "Kun rakastaa itseään on valmis rakastamaan myös muita" on hämmästyttävällä tavalla totta.

 Kaiken tämän aika voisi olla nyt. Sinä päätät. Voimia!

-Sami Uotila-

Sami Uotila on koko kansan tuntema näyttelijä, joka tunnetaan erityisesti Aki Nikkisen roolista Salatut Elämät televisiosarjassa. Tämän lisäksi Uotilalla on useita tv- ja teatterirooleja mm. Helsingin kaupunginteatterissa sekä Samppalinnan kesäteatterissa. Televisiossa Uotila on nähty Salatut Elämät -sarjan lisäksi mm. televisiosarjoissa Roba sekä Suojelijat.

Uotila on myös ääninäytellyt monissa elokuvissa. Äänensä hän on antanut Autot elokuvien Salama McQueenille sekä Sing elokuvien koalakarhu Buster Moonille. Lisäksi hänet on nähty tähtivalmentajana Stage-televisiosarjassa sekä kilpailijana Fort Boyard – Linnake kilpailussa.

Uotila on kihloissa näyttelijä Kerttu Rissasen kanssa ja hänellä on kaksi lasta.

Tutustu Sami Uotilaan:
Sami Uotila Instagramissa
Sami Uotila Facebookissa