Pete Poskiparta

Kuva: Jose Ahonen

Ajatus isille

Vielä koittaa päivä, kun voit paremmin ja olet vahvempi. Se päivä on hetki hetkeltä lähempänä!

-Pete Poskiparta-

Pete Poskiparta on kolmen kouluikäisen isä Turusta. Hänet tunnetaan mentalistina ja kirjailijana, joka on esiintynyt Suomen lisäksi ympäri maailmaa, mm. Saksassa, Espanjassa, Kroatiassa, Englannissa ja Yhdysvalloissa. Kirjoissaan hän käsittelee ammattiinsa liittyviä asioita, kuten muistin kehittämistä, ihmisten sanatonta viestintää ja mielen ihmeitä. Pete on useasti palkittu alallaan, mm. Vuoden Taikurina 2014 Suomessa, kansainvälisellä Dunniger Memorial Awardilla 2019 sekä Vuoden yksinyrittäjänä 2021.

Poskiparran arki on normaalia perhe-elämää, joskin epäsäännöllistä, kun keikat ajoittuvat usein iltaan ja eri puolille Suomea. Hotelliöitä tulee paljon, mutta toisaalta myös vapaata on tarjolla. Perusarkeen kuuluu myös lasten harrastuksiin kuskausta sekä yhteiset ruokahetket, joita Pete vaalii ja pitää tärkeänä. Työhön kuuluu esiintymisten lisäksi harjoittelua, kirjoittamista, juoksevien asioiden hoitoa sekä kaikkea mitä pienyrittäjän velvollisuuksiin yleensä kuuluu.

Taikuus ja mentalismi on kansainvälinen kieli niin kuin musiikki. Kaikkialla maailmassa ilmassa leijuva seteli, illuusio ajatustenluvusta tai ilmaan katoava esine herättävät ihmitystä ja vievät katsojan hetkeksi satujen maailmaan. Peten maailmassa tämä hetki on tärkeä osa ihmisyyttä ja maailman jäsentämistä. Siksi hän käyttää aikansa uusien ihmeiden suunnitteluun ja harjoitteluun.

Tutustu Peteen:
www.mentalisti.fi
www.facebook.com/mentalisti/
twitter.com/poskiparta
www.instagram.com/pete.poskiparta/