Kalle Virtanen

Kuva: Kalle Pyyhtinen

Ajatus isille

Isien panos on mahdollistanut jälkipolvien kasvun, niidenkin, jotka eivät ole tunteneet omaa isäänsä. 
Olemme isien työtä
.

-Kalle Virtanen-

Kalle Virtanen on upeaääninen The Voice of Finland 2021 -kauden voittaja. Kalle on valmistunut muusikoksi Lahden ammattikorkeakoulun Musiikki- ja draamainstituutista sekä Helsingin konservatoriosta. Hän on laulanut lukuisissa konserteissa, oopperoissa, opereteissa ja kirkkoteoksissa. Lisäksi hän on laulanut Savonlinnan Oopperajuhlakuorossa kaudet 2010–2017 sekä Suomen Kansallisoopperan lisäkuorossa v. 2016 lähtien.

Kalle on käsikirjoittanut kamarioopperan ”The Box”, jota on v. 2021 esitetty Aleksanterin teatterissa osana Helsingin oopperakesää ja Helsingin juhlaviikkoja. Ooppera kertoo neljästä miesvangista, jotka on suljettu ikkunattomaan huoneeseen vailla tietoa ulospääsystä. Alkuperäisidean lisäksi Kalle kirjoitti teoksen libreton eli laulutekstin ja lauloi yhden oopperan neljästä roolista. Kallen puoliso Stefanie Tuurna sävelsi oopperan musiikin, jota Kalle on yhdessä hänen kanssaan ideoinut ja hionut.

The Voice of Finlandin voitettuaan Kalle sai levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. Kallen ensimmäinen single Ikuinen ilmestyi loppuvuodesta 2021. Kalle on tehnyt kappaleen yhdessä puolisonsa Stefanien kanssa. Kappale kertoo tärkeän ihmisen menettämisestä. Teksti käsittelee niin surua ja kipua, kuin uuden toivon löytämistä ja muiston vaalimista.

Tutusta Kalle Virtaseen
www.universalmusic.fi/artists/kalle-virtanen/
Instagram
Facebook
Spotify
YouTube