Jussi Kinnunen

Kuva: Jussi Kinnusen kotialbumi

Ajatus isille

Arvoisa Isä. Nyt sinulla on mahdollisuus karistaa viimeisetkin rippeet pölyttyneestä miehen mallista, jossa ei apua pyydetä eikä armoa anella.

Omalle lapselle kaunis ja opettavainen lahja on näyttää oma haavoittuvuutensa ja inhimillisyytensä. Avun pyytäminen ei ole heikkoutta, vaan järjen käyttöä. Meillä miehillähän sanotaan olevan se vahvuus, että osaamme pitää tunteet ja järjenkäytön erillään vai mitä häh?

Kukaan ei loputtomasti jaksa olla ns. etulinjassa. Välillä tarvitaan lepoa, huoltoa ja joskus myös sitä sairastupaa. Tuleen ei kannata jäädä makaamaan! Vanha sanonta, ensin happinaamari itselle ja sen jälkeen muille, pätee tässäkin tapauksessa hyvin, vai mitä ajattelet?

Isä, sinä olet arvokas, kunnioitettava, tarpeellinen ja erittäin rakas henkilö täällä maan päällä. 

Kaikkea hyvää sinulle isä! 

-Jussi Kinnunen-

Jussi Kinnunen on arvostettu muusikko, joka tunnetaan useista bändeistä, kuten Hassisen Kone, Ismo Alanko Säätiö, Freud Marx Engels & JungWigwam, Maukka Perusjätkä sekä Jani & Jetsetters. Kinnunen on basisti, sanoittaja sekä sooloileva artisti ja on julkaissut viisi sooloalbumia. Kuuntele Kinnusen kappale Isä albumilta Musta Poppi (2002).

Kinnunen on avoimesti kertonut julkisuudessa omista päihdehaasteistaan. Päihteiden käytön Kinnunen lopetti kokonaan vuonna 1997, minkä jälkeen hän on kouluttautunut päihdealalle. Päihdeterapeutin työtä hän on tehnyt vuodesta 2000-lähtien ja tällä hetkellä Kinnunen toimii Eiran lääkäriasemalla päihde- ja seksuaaliterapeuttina sekä sertifioituna TRE-ohjaajana. Tämän lisäksi hän valmistautuu tulevan kesän Hassisen Koneen paluukeikkakiertueeseen, mikä pitää sisällään viisi loppuunmyytyä keikkaa Joensuun Kerubissa, festivaalikeikan Seinäjoen Provinssissa sekä loppuunmyydyn keikan Tampereella Ratinan Stadionilla. Ratinassa yhtye esiintyy koko historiansa kattavan ison kokoonpanon kanssa.

Kinnunen on ollut mukana asiantuntijana kirjassa Vapaa valitsemaan – Tositarinoita raitistumisesta (Tammi, 2015) sekä toiminut muutosvalmentajana Korkki kiinni -TV-sarjassa. Hän kokee, että yksi tärkeä missio terapiatyön ohella on hälventää häpeää, joka usein turhaan vaikeuttaa asiakkaan hoitoon hakeutumista.

Tutustu Jussi Kinnuseen:
Jussi Instagramissa
Jussi Facebookissa
Jussin soolotuotanto Spotifyssä