Isä, kaipaatko tukea?

Ajatus isille

Kun yksi sairastuu, monen maailma muuttuu.

Mietitkö mitä tehdä, kun puolisosi tai lapsesi mielenterveydestä tai päihteistä johtuva käytös kuormittaa perheesi arkea? Tämän kampanjan takana oleva ITUA-hanke tarjoaa maksutonta tukea ja apua isien hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Sen kautta on saatavilla tietoa, tukea ja toivoa. Halutessasi voit käyttää hankkeen palveluita anonyymisti.

Otathan yhteyttä ITUA-hankkeen työntekijöihin hyvin matalalla kynnyksellä. Voit kertoa huolistasi, kysyä tietoa esimerkiksi sairauksista, tulla kuuntelemaan toisten samankaltaisessa tilanteessa elävien isien kokemuksia tai osallistua isien vertaistukiryhmiin.

Pirkanmaan alueella tarjottava tuki

Lue lisää maksuttomasta ja luottamuksellisesta tuesta Pirkanmaan alueella: www.finfamipirkanmaa.fi/tukea-isille/. Sivulta löydät tiedon lisäksi työntekijöiden yhteystiedot sekä isien kirjoittamia tarinoita kokemuksistaan. Pirkanmaan FinFamin kautta tukea on tarjolla myös muille kuin isille.

Hankkeen lisäksi isät voivat olla yhteydessä suoraan Pirkanmaan FinFamin maksuttomaan omaisneuvontaan. Tämä palvelu on avoinna kaikille.

Pirkanmaan FinFamin omaisneuvonnan sähköinen ajanvaraus: VARAUSKALENTERI

ITUA-hankkeen omaisneuvonnan sähköinen ajanvaraus: ITUA VARAUSKALENTERI

Pirkanmaan FinFamin omaisneuvonta:

Muualla Suomessa tarjottava tuki

Valtakunnallisesti (muu kuin Pirkanmaa) tietoa ja tukea on tarjolla FinFamin jäsenyhdistysten www.finfami.fi/jasenyhdistykset sekä FinFamin keskusliiton Mahdollisuuksia-sivun kautta. Isien lisäksi palveluiden pariin ovat tervetulleita kaikki, joille läheisen tilanne aiheuttaa huolta.